Sommar – tematräningar & läger

Nu under sommaren så kommer det arrangeras olika tematräningar och några läger. Läs längre ner.
Klicka på varje tema för att läsa mer.

Tematräningar

 • Stadga, impulskontroll och störningsträning
  Datum: Torsdag 20/7 kl. 17-20
  Pris: 500:-
  Under denna träning kommer ni att jobba med olika övningar för att få en bra stadga och impulskontroll oavsett om det handlar om tävlingsmoment eller i vardagen. Vi lägger också till individuella störningar utefter era önskemål. Passet börjar med en kortare teorigenomgång.
  Boka plats här

 • Styrka bakdel och balansträning
  Datum: Fredag 21/7 kl. 15.00-18.00
  Pris: 500:-
  Under denna träning kommer vi att lägga fokus på hundens bakdel och balansträning. Ni får prova på olika styrkeövningar för bakpartiet och jobba med olika varianter av balansträning för att stärka upp de små musklerna kring leder och ligament. Passet börjar med en kortare teorigenomgång.
  Boka plats här

 • Bygg fokus & engagemang med rätt legobitar
  Datum: Lördag 22/7 kl. 13.00-16.00
  Pris: 500:-
  Under denna träning kommer vi att jobba med olika övningar för att bygga engagemang och fokus. Ni får testa olika belöningar och lekövningar samt prova olika sätt att leverera dem till er hund samt olika checka in övningar och följsamhet. Passet börjar med en kortare teorigenomgång.
  Boka plats här

 • Styrka framdel och rörlighet
  Datum: Söndag 23/7 kl. 09.00-12.00
  Pris: 500:-
  Under denna träning kommer vi att lägga fokus på hundens framdel och rörlighetsträning. Ni får prova på olika styrkeövningar för frampartiet och jobba med olika sätt att få en bättre rörlighet och smidighet i hundens kropp. Passet börjar med en kortare teorigenomgång.
  Boka plats här

 • Kul med kavaletti och kroppskontroll 
  Datum: Måndag 24/7 kl. 09.00-12.00
  Pris: 500:-
  Under denna träning kommer vi att jobba med olika övningar för att stärka koordinationsförmågan. Ni får prova olika kavalettibanor och jobba med olika plattformar för lära hunden att kontrollera sin kropp och kunna använda ett ben i taget. Passet börjar med en kortare teorigenomgång.
  Boka plats här

Sommarläger

 • Fysläger ”Hållbar hund”
  Kursdatum:
  Fredag och lördag 28-29 juli kl. 09.00-1600
  Pris: 2500:-
  Ett läger med fokus på friskvård och fysträning. Två dagar med föreläsningar & praktisk träning som t. ex balansboll, grundläggande fysövningar, träningsplanering, massage etc. Läs mer