Individuellt träningsprogram


Individanpassat träningsprogram för friska hundar

Vi hjälper enbart friska hund, så har du en hund som är/har varit skadad och som behöver rehabiliteras så var vänligen att kontakta en hundfysioterapeut istället för att få den bästa vården och träningen.

Behöver du hjälp med att få ner din hund i vikt, hålla den frisk och skadefri eller vill du kanske bygga upp din hund i toppform inför tävlingssäsongen. Oavsett vad du har för mål med din hund så kan vi hjälpa dig att komma dit med ett individuellt friskvårdsprogram som passar just dig och din hund. Den bästa träningen är den som faktiskt blir av.

Ett friskvårdsprogram är en individanpassad träningsplan med olika övningar som bygger upp kondition och muskler för att hålla din hund frisk, aktiv och glad.

  •  Vi anpassar övningarna efter varje individs behov och målsättning och just därför är det viktigt att just du som ägare är med när vi sätter ihop programmet
  • Vi gör en rörelseanalys, mätning och känner över din hund på första träffen för att se hur vi ska sätta ihop träningsplanen
  • Vi går genom övningarna tillsammans och sedan är det bara att börja träna. Även vila, massage och stretching är viktiga komponenter i ett för att hålla sin hund frisk och skadefri

I programmet vill vi gärna ha en uppföljning för att se hur det går och hur resultatet blir.

PRIS

1150 :- som inkluderar 2 träffar.
1:a träffen: rörelseanalys, palpation + massagebehandling av hunden. Samtal med ägare om livstil, mål och tid att lägga.
2:a träffen: Ni får ett individuellt träningsprogram baserad på första träffen och vi går genom övningarna och visar dem.

I priset ingår det fri konsultation på mail.

495:- för varje extraträff.
För er som vill ha mer hjälp med träningen eller har kört fast.

Här hittar ni bokningsbara tider: https://www.bokadirekt.se/places/baggebo-hundcenter-32870