Information och priser

Introduktionstillfälle

För att få träna själv på fysbanan behöver man genomgå en introduktion första gången så att man vet hur övningarna/stationerna ska genomföras. Antingen så bokar man in timmes träning antingen som en privatlektion (eller om man är några som vill dela på timmen, max 4 ekipage/timme) eller så bokar man in sig på en öppen träning som regelbundet uppdateras med nya datum.

Öppen träning

På den öppna träningen går vi genom grundläggande övningar för att bygga en hållbar hund. Vi går genom de olika stationerna på banan. Hur, när och varför de ska utföras. Alla hundar är olika både i anatomi, rörelser och energi, så övningarna anpassas efter varje individ.

På den öppna träningen så finns det 6 platser/tillfälle och då är vi med och visar övningarna med hund och sen får man träna med sin hund. Om man ha specifika behov eller önskemål om någon speciell träning så rekommenderar vi istället en privatlektion för att få ut så mycket av passet.

Träna på egen hand

När man har genomgått en introduktion så är man välkommen att träna på egen hand. Efter introduktionen, om man köper ett månads-, halvårs- eller årskort så får man ett övningshäfte där det också står hur man kan avancera vidare och då får man tillgång till banan två ggr/vecka. Vid köp av halvårs- eller årskort erhåller man  25% rabatt på massagebehandlingar och personligt fysträningsprogram under den tiden kortet är aktivt.

Bokning av tider

Bokning görs via vårt bokningssystem:

Boka tid

När ni bokat en tid kommer ni få ett bekräftelsemejl med all information om betalning, avbokningsregler etc.
Ni som vill köpa 10-kort eller årskort, hör av er till oss via mejl så kommer ni att få en personlig bokningskod, som ni anger som referensnummer vid bokningen.

Man kan också hyra fysbanan ett par timmar, halvdag eller heldag för sin förening, kennel eller liknande. Då får man också tillgång till lydnadsplanen och fin spår- & sökskog.
Kontakta oss för mer information och prisuppgift!

Priser

  • Öppen träning: 295:-/tillfälle
  • Privatlektion: 600:-/timme
  • Engångstillfälle (träning på egen hand): 100:-/tillfälle
  • 10-kort (träning på egen hand): 750:-
  • Månadskort träning på egen hand, 1 g/vecka): 550:-
  • Halvårskort (träning på egen hand): 1500:-
  • Årskort (träning på egen hand): 2750:-Vid köp av halvårs- & årskort så erhåller man 25% rabattmassagebehandlingar och personligt fysträningsprogram under den tiden kortet är aktivt!