Information och priser

Introduktionstillfälle

För att få träna själv på fysbanan behöver man genomgå en introduktion första gången så att man vet hur övningarna/stationerna ska genomföras. Antingen så bokar man in timmes träning antingen som en privatlektion (eller om man är några som vill dela på timmen, max 4 ekipage/timme) eller så bokar man in sig på en öppen träning som regelbundet uppdateras med nya datum.

På den öppna träningen så finns det 10 platser/tillfälle och då är vi med och visar övningarna med hund och sen får man träna med sin hund. Om man ha specifika behov eller önskemål om någon speciell träning så rekommenderar vi istället en privatlektion för att få ut så mycket av passet.

Nästkommande öppna träningar: (vår 2020)

  • Söndag 26 april kl. 14.00 – 15.30
  • Lördag 30 maj kl. 14.30 – 16.00
  • Söndag 21 juni kl. 17.00 – 18.30

Träna på egen hand

När man har genomgått en introduktion så är man välkommen att träna på egen hand. Efter introduktionen, om man köper ett 10-kort eller årskort så får man ett häfte med alla övningar där det också står hur man kan avancera vidare. Vid köp av årskort får man tillgång till banan 2 ggr/vecka samt även ett personligt träningsprogram för just ert behov och också två tillfällen med instruktör under året.

 

Bokning av tider

Bokning görs via vårt bokningssystem:

Boka tid

När ni bokat en tid kommer ni få ett bekräftelsemejl med all information om betalning, avbokningsregler etc.
Ni som vill köpa 10-kort eller årskort, hör av er till oss via mejl så kommer ni att få en personlig bokningskod, som ni anger som referensnummer vid bokningen.

Man kan också hyra fysbanan ett par timmar, halvdag eller heldag för sin förening, kennel eller liknande. Då får man också tillgång till lydnadsplanen och fin spår- & sökskog.
Kontakta oss för mer information och prisuppgift!

Priser

  • Öppen träning: 150:-/tillfälle
  • Privatlektion: 450:-/timme
  • Engångstillfälle (träning på egen hand): 80:-/tillfälle
  • 10-kort (träning på egen hand): 500:-
  • Årskort (träning på egen hand), 1500:-