Aktiv promenad


Hundar behöver mer än att bara ut och gå en promenad. Den behöver använda sitt huvud och alla sina sinnen för att bli trött och uttömd på energi. Den behöver dessutom använda sin kropp och muskler för att ta sig fram i terrängen.

Så passa på att följa med på en aktiv promenad, det är roligt och stimulerande för både hund och dig som ägare.

 

På en aktiv promenad ser vi till att både kropp och själ får arbeta. Hundägare får en trevlig stund tillsammans och hundarna får dessutom träning med andra hundar. Under promenaden kombinerar vi med olika balans-, nos-, problem- och fysövningar, allt för att hunden ska få en stimulerande och trevlig stund ihop med dig som ägare. Vilket stärker er relation tillsammans, ni får en bättre kontakt och ett bättre samspel ihop. Hunden bygger upp ett starkare självförtroende och växer som individ. Någon gång under promenaden  alt. efteråt så tar vi en paus då vi bjuder på kaffe & fikabröd.

Kostnad: 150:-

Nästa promenad:

  • Tisdag 23 juli kl. 19.00 – 20.30
  • Söndag 18 augusti kl. 18.00 – 19.30

Vi kommer att vara på olika platser varje gång och det kommer att läggas upp på vår facebooksida med var det är och även skapa evenemang för varje tillfälle som man där kan man anmäla sig.

Max 10 ekipage per tillfälle!