En dag på dagis

06.00 – 09.00
Inlämning. Frukost för de hundar som ska ha.
Mys och vila

09.15 – 12.00
Promenader & aktivering.

12.00 – 12.30
Lunch för hundarna

12.30 – 13.30
Lunch för personalen /vila för hundarna

13.30 – 15.30
Eftermiddagspromenader & bus i rasthagen

15.30 – 18.00
Vila & hemgång för hundarna

Hos oss kommer er hund få den bästa omvårdnaden och vi ser till att den dagligen får alla sina behov uppfyllda. Omgivningarna består av lummig skog, vida ängar och små sjöar som inbjuder till härliga promenader utan stress.
Hundarna kommer att vistas i små, väl sammansatta grupper och varje dag får de två långa promenader, bus i rasthagen under kontrollerade former, gos och mys av personalen samt mycket mental aktivering i form av nosarbete, balansövningar och problemlösningar. Det är även viktigt med vila, så inne på dagiset är det lugn och ro som gäller och vi tar enbart emot besökare under sen eftermiddag.

Trygghet, säkerhet och en sund & glad hund är vårt motto här på dagiset, så vi arbetar med positiva metoder och ser till att hundgrupperna är väl balanserade genom att ha rätt individer ihop. Hundarna får alltid sin mat ifred från andra hundar och inga leksaker/ben får ligga framme utan vår uppsikt för att inte bråk ska uppstå.

På promenaderna håller vi avstånd mellan hundgrupperna för att även där undvika onödiga konflikter och vi arbetar hela tiden med hundarna för trivsamma koppelpromenader. Vi främjar VG-sele eller metizosele i första hand om hunden drar i kopplet och undviker halti och stryphalsband, då det inte är bra för hundens nacke (om inte ägaren vill att vi använder det såklart).